Nieuwe huisstijl en website Interbus

date_range16-10-2014

Nieuwe huisstijl en website Interbus
Nederlands grootste buspendelorganisatie Interbus lanceert per 15 oktober haar nieuwe huisstijl en nieuwe website. Hiermee sluit Interbus een reeks van vernieuwingen af en is zij helemaal klaar voor de toekomst.

Veranderende reismarkt
Interbus manager, Waldo Vos: De reismarkt is enorm aan verandering onderhevig. Wij hebben er dan ook voor gekozen om naast verkoop via touroperators ook de directe verkoop te implementeren. Onze dienstverlening, seat only vervoer naar de favoriete zomer en winter vakantiebestemmingen, is ongewijzigd, de aanpak en uitvoering zijn vernieuwd'.

Vakantie begint onderweg
Monique Beuk, Marketing Interbus: 'De organisatieverandering van een Business to Business naar een Business to Consumer organisatie vroeg om een compleet nieuwe huisstijl. De voorheen zakelijke, ietwat sobere, huisstijl is vervangen door een frisse uitstraling die vakantiegevoel en blijheid oproept. De kleurrijke Interbus pin is als marker en kompas veelzeggend voor onze dienstverlening. Ook de nieuwe slogan ‘Vakantie begint onderweg’ is briljant. In drie woorden omschrijven welke toegevoegde waarde jouw dienst levert, dat is sterk'.

Online reisplanner
De nieuwe website is voorzien van een intelligente online reisplanner waarop de seats eenvoudig te boeken zijn. Doordat de website en de social media kanalen meer dan voorheen deel uit gaan maken van de communicatiestrategie zal Interbus ook op de digitale snelweg  beter zichtbaar worden.

Interbus is een dochtermaatschappij van Kupers Touringcars en Koninklijke Beuk.



Terug naar overzicht