Koninklijke Beuk in halve finale Familiebedrijven Award 2014

date_range16-04-2014

Koninklijke Beuk in halve finale Familiebedrijven Award 2014
Het Noordwijkse familiebedrijf Koninklijke Beuk heeft een eervolle plaats bij de 8 halve finalisten bereikt in de Familiebedrijven Award 2014. De vier finalisten zijn Royal Agio Cigars, Breman Installatiegroep, Nijhof-Wassink Groep en Westland Kaas.

Familiebedrijven Award 2014
KPMG heeft ruim 600 familiebedrijven aan de jury voorgelegd. Een eerste selectie leverde 60 familiebedrijven op die de afgelopen maanden door KPMG zijn bezocht én onderzocht op acht vastgestelde criteria. Hieruit volgden 12 halve finalisten die zijn voorgelegd aan het bestuur van de Stichting Familie Onderneming, teneinde de 4 finalisten te verkiezen.

Minister-president Rutte reikt woensdag 16 april de Familiebedrijven Award 2014 uit in de Nieuwe Kerk in Den Haag. Tijdens de bijeenkomst houdt de minister-president een toespraak en gaat hij in gesprek met de aanwezige ondernemers.

Potentiële winnaar
Monique Beuk, directeur: “We zijn beoordeeld op governance, bedrijfscultuur en familie, financiële prestatie, continuïteit, groei, innovatie, internationalisatie en mvo. We zijn trots op onze plaats in de halve finale en tegelijkertijd uitgedaagd door de quote in het juryrapport: “Potentiële winnaar”.

De Familiebedrijven Award werd vorig jaar in het leven geroepen door John Fentener van Vlissingen, oprichter en president-commissaris van reisconcern BCD Group, om familiebedrijven meer aandacht te geven.



Terug naar overzicht