De sportieve Beuk

date_range08-01-2019

Koninklijke Beuk sponsor Sportraad Noordwijk
De sportsponsoring van Beuk begon decennia terug, toen de jonge Beuken van voorgaande generaties hun eerste balletjes trapten bij Voetbal Vereniging Noordwijk én SJC. Het is een grote sportieve familie, dus al gauw volgden sponsorovereenkomsten met tennis-, hockey- en golfclubs. Inmiddels is Koninklijke Beuk sponsor van vele sportverenigingen waar haar medewerkers en hun familie lid van zijn.

Sponsorbeleid
Vanuit bovenstaande natuurlijke ontwikkeling is een sponsorbeleid ontstaan, formeel gebaseerd op drie pijlers. Ten eerste; Beuk is betrokken bij haar medewerkers én de inwoners van Noordwijk. Ten tweede; de business, 24 uur per dag operationeel met reizen en rijden, dus altijd in beweging. En als laatste de slogan om ergens zonder omweg de beste in te zijn. Het regionale MVO beleid van het Noordwijkse familiebedrijf is dan ook geheel gericht op sport.

Sportief tarief
Beuk hecht waarde aan wederkerigheid en exclusiviteit. Naast het financieel ondersteunen en het plaatsen van sponsorborden of advertenties, verzorgt Beuk exclusief voor haar clubs het vorstelijke vervoer van de sporters én supporters naar uitwedstrijden. In de sponsorovereenkomst is hiervoor een sportief tarief opgenomen. De contracten worden voor lange termijn aangegaan, waardoor alle spelers weten waar ze aan toe zijn.

Als winnaar uit de bus
In het kader van de sportsponsoring wordt de slogan ‘Met Beuk als winnaar uit de bus’ gehanteerd. En hoewel Beuk bij voorkeur het woord ‘touringcar’ communiceert, is deze pakkende slogan toch écht het meest geschikt voor de sportieve overwinningen van haar clubs en sporters. 

Sportraad Noordwijk
Om het sponsorbeleid nog meer kracht bij te zetten is Beuk hoofdsponsor van de Sportraad Noordwijk en faciliteert hiermee de sportverkiezingen van het jaar. De sportman van het jaar wordt jaarlijks beloond met de Koninklijke Beuk Cup. 

Meer weten over sportsponsoring mail Ed van der Geer of bel +31 71 3656565.



Terug naar overzicht