Beuk vergroot aandeel in Interbus

date_range23-01-2014

Interbus wintersport busreis

Nederlands grootste buspendelorganisatie Interbus is sinds 10 januari jl. volledig in handen van touringcarondernemingen Koninklijke Beuk uit Noordwijk en Kupers uit Weert.

Direct online boeken
Beuk en Kupers hebben de resterende aandelen van voormalig zakenpartner de heer H. de Jong uit Rijsoord overgenomen. Met deze transactie verstevigen Beuk en Kupers hun belang in Interbus en wordt de nieuwe strategie van Interbus verder uitgerold. Werden de stoelen in de touringcars voorheen uitsluitend via reisbureaus en touroperators verkocht, tegenwoordig kan de consument ook direct bij Interbus boeken.

Favoriete vakantiebestemmingen
Interbus rijdt naar de favoriete sneeuw- en zonvakantiebestemmingen. In de winter naar meer dan 100 wintersportbestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland en Tsjechië. In de zomer naar meer dan 100 zonbestemmingen van Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk en Kroatië. Interbus rijdt met Keurmerk touringcarbedrijven en biedt seats aan in royal class en first class opstelling.

Seat only
De seats zijn via de online reisplanner eenvoudig te boeken. Interbus onderscheidt zich door korte aanvoerroutes waardoor de reistijd wordt gereduceerd, een eigen transferium in Maarheeze waar het inchecken wordt begeleid door een traffic manager, ervaren chauffeurs werkzaam bij Keurmerk Touringcarbedrijven en natuurlijk de zeer aantrekkelijke tarieven. Al vanaf € 99,00 retour!

Goedkoop en comfortabel
Buspendels zijn hiermee een goedkoop en comfortabel alternatief ten opzichte van de auto of het vliegtuig. Bovendien blijkt reizen per touringcar nog altijd de meest veilige manier van reizen.

Samen sterk
Koninklijke Beuk en Kupers Touringcars zijn al vele jaren zakelijk partner. Zo zijn zij eveneens gezamenlijk eigenaar van landelijke touroperator De Jong Intra Vakanties uit Ridderkerk. Interbus is gehuisvest in het hoofdkantoor van Koninklijke Beuk te Noordwijk.

Interbus of 071-3656575



Terug naar overzicht