Beuk op Busworld Kortrijk

date_range13-10-2015

Beuk op Busworld Kortrijk
Van 16 tot en met 21 oktober vindt in Kortrijk de beurs Busworld voor de 23e keer plaats. Beuk is op Busworld Kortrijk vertegenwoordigd op de stand van Van Hool met twee nieuwe touringcars.

Busworld Kortrijk
Busworld is een internationale bus die jaarlijks op verschillende plaatsen in de wereld gehouden wordt. In Kortrijk is in 1971 begonnen met de eerste Busworldbeurs. Hier wilden busfabrikanten potentiële klanten informatie bieden over hun bussen en wat hun bussen te bieden hebben voor die klanten. Nu voor de 23e keer komen bedrijven die actief zijn in het busvervoer naar de Busworld om informatie in te winnen en om eventuele bestellingen te maken voor nieuwe bussen. Alle nieuwtjes rondom de touringcarbranche, van zowel fabrikanten als toeleveranciers, worden op de Busworld vertoont.

Bezoek Koninklijke Beuk op Busworld Kortrijk
Koninklijke Beuk is aanwezig op Busworld op de stand van Van Hool. Op de stand staan we met twee nieuwe touringcars: één voor 89-personen en één voor 61-personen. Deze stand vindt u in Hall 6, stand 601. De beurs is iedere dag geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Kaarten zijn online via de website van Busworld te koop of aan de deur.

Busworld - Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk, België
 



Terug naar overzicht