Beuk nieuwe sponsor UVS Leiden

date_range01-10-2015

Beuk nieuwe sponsor UVS
Koninklijke Beuk en UVS Leiden zijn een sponsorovereenkomst aangegaan. Dit past in het MVO beleid van Beuk, wat regionaal vooral gericht is op sportactiviteiten.

UVS Leiden
UVS bestaat ruim 100 jaar en is de oudste voetbalvereniging van Leiden. UVS speelt op sportpark “De Kikkerpolder I” aan de Oegstgeesterweg in Leiden. De zaterdagselectie speelt momenteel in de derde klasse. De hoogste jeugdelftallen spelen in landelijke competities en ontmoeten daarin teams van betaalde voetbalclubs. UVS is officieel partner van eredivisieclub FC Twente.

Doorgroei en renovatie
Het bestuur voorziet de komende jaren een doorgroei van het ledenbestand naar 1.200 leden. Met het oog op deze doorgroei streeft het bestuur naar een uitbreiding van het aantal kunstgrasvelden en een renovatie van haar complex in de Kikkerpolder.

Als winnaar uit de bus
Koninklijke Beuk is al vele jaren sponsor van sportverenigingen in de regio en voelt zich betrokken bij de sportieve prestaties van die clubs. In het kader van sportsponsoring hanteren zij de slogan ‘Met Beuk als winnaar uit de bus’.

Meer weten over sportsponsoring? Bel Karin Hartog, 071-3656509.



Terug naar overzicht