Homepage Homepage Arrangementen
Arrangementen

Arrangementen


Koninklijke Beuk is een reisorganisatie met allure. Vanuit Noordwijk, Hilversum en Amsterdam organiseert Beuk wereldwijd personenvervoer en geheel verzorgde, op maat gemaakte incentives, groeps- en zakenreizen. Hierbij natuurlijk ook niet te vergeten de individuele dagtochten, schoolreisjes, bedrijfsuitjes en speciaal samengestelde arrangementen.

Kwaliteit en Service
Beuk bewijst dat kwalitatief hoge arrangementen niet duur hoeven te zijn. Dankzij scherpe prijzen, klantvriendelijkheid en service heeft Koninklijke Beuk een loyaal klantenbestand opgebouwd. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve en creatieve arrangementen. Ons professionele team organiseert graag uw volgende arrangement.

Ideale partner
Dankzij onze centrale ligging, midden in de bruisende Randstad bevinden we ons in de nabijheid van veel belangrijke leveranciers. Beuk onderhoudt goede relaties met gerenommeerde bedrijven in de toeristenbranche, waardoor u toegang krijgt tot de beste deals.

Arrangementen op maat
Heeft u zelf ideeën over een arrangement dat u uw gasten wilt aanbieden dan werken wij die graag verder voor u uit. Weet u nog niet in welke richting u het moet zoeken, geen probleem. Ons creatieve team is goed op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kunst en cultuur, maar ook van sportieve, avontuurlijke en educatieve teamactiviteiten of partnerprogramma's. Wij maken graag een speciaal arrangement of dagtocht voor u op maat.

Individuele dagtochten
Naast de arrangementen en dagtochten op maat bieden wij u jaarlijks een zeer gevarieerd programma welke individueel te boeken zijn. Ieder kwartaal bieden wij ca. 3 dagtochten aan. Om snel op de hoogte te zijn van de nieuwste dagtochten kunt u lid worden van Uit+Plus!. Kijk snel bij de individuele dagtochten, om te zien welke dagtochten de komende periode actueel zijn.Vorige pagina


Nieuwsfeiten uit de reisbranche!

  • sgr
  • anvr
  • iata
  • site
  • sharing-success
  • keurmerk-touringcar-bedrijf
  • iso-9001
  • koninklijk-nederlands-vervoer
Touringcar Register