Homepage Homepage Arrangementen Homepage Meerdaagse busreis
  • Meerdaagse busreis
  • Meerdaagse busreis
  • Meerdaagse busreis
  • Meerdaagse busreis
  • Meerdaagse busreis
  • Meerdaagse busreis
  • Meerdaagse busreis

Meerdaagse busreis

In samenwerking met reisorganisaties kan Koninklijke Beuk meerdaagse busreizen voor u organiseren. Denk hierbij aan verzorgde meerdaagse busreizen door Europa, aan een pendelreis naar zomer- en winter bestemmingen, maar ook aan groepsreizen die volledig voor uw groep op maat worden samengesteld.


Verzorgde meerdaagse busreizen
De Jong Intra Vakanties is een zelfstandige, onafhankelijke Nederlandse reisorganisatie en hoort bij de grootste reisorganisaties in Nederland. Als medeaandeelhouder voert Beuk in opdracht van De Jong Intra Vakanties jaarlijks meerdere busreizen naar diverse Europese bestemmingen uit. Al 35 jaar staat de Jong Intra Vakanties bekend om haar veelzijdige programma aan verzorgde meerdaagse busreizen en is hierin dan ook met recht een echte specialist te noemen. De Jong Intra heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en om dit kracht bij te zetten worden de busreizen uitgevoerd door busondernemingen, waaronder Koninklijke Beuk, met het Keurmerk Busbedrijf certificaat. Dit is uw waarborg voor een goed onderhoud van de bussen en voldoende rusturen voor de chauffeurs. In het vakantieaanbod van De Jong Intra Vakanties vind je o.a. stedenreizen, rondreizen en excursies naar een groot aantal Europese bestemmingen. Al deze reizen zijn individueel te reserveren bij De Jong Intra Vakanties.

Pendelreizen
Heeft u voor uw wintersport of zonvakantie al uw accommodatie geregeld, maar het vervoer daar naar toe moet nog ingevuld worden? Met de pendeldienst organisaties Interbus en Quality Liner wordt u per luxe touringcars naar de wintersport- en zonbestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Italië, Spanje en Hongarije gebracht. Elke vrijdag vertrekken deze pendelreizen naar de bekende winter- en zonbestemmingen. In de middag of vroege avond stapt u in, de volgende morgen bent u al op uw bestemming.

Meerdaagse busreizen op maat
Koninklijke Beuk biedt zelf meerdaagse busreizen voor groepen welke speciaal voor u op maat worden gemaakt. Een greep uit ons aanbod is te vinden bij onze reissuggesties. Mocht u eigen ideeën of suggesties hebben ten aanzien van uw reis bespreken wij deze graag met u. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.Vorige pagina