Homepage Homepage Arrangementen Homepage Dagtochten Groepen
  • Rotterdam Wereld Havenstad
  • Rotterdam Wereld Havenstad
  • Rotterdam Wereld Havenstad
  • Rotterdam Wereld Havenstad
  • Rotterdam Wereld Havenstad
  • Rotterdam Wereld Havenstad

Rotterdam Wereld Havenstad

Koninklijke Beuk neemt u mee naar één van de grootste havens ter wereld oftewel Rotterdam Wereld Havenstad.


Spido Rotterdam 
Onze luxe touringcar staat klaar en wanneer het voltallige gezelschap is ingestapt vertrekt de touringcar richting Rotterdam. Aan boord wordt u ontvangen met een lekker kopje koffie met gebak. Na aankomst beleeft u temidden van het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen een bijzondere vaartocht door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne containeroverslag waar duizenden containers per maand worden afgehandeld. De boeiende tocht duurt ongeveer 75 minuten lang waarbij u heldere uitleg krijgt.

Rotterdamse koffietafellunch
Na de rondvaart staat voor de groep In een lokaal restaurant een koffietafellunch voor u klaar. Deze Rotterdamse koffietafellunch bestaat uit een gedekte tafel met verschillende broodsoorten, Rotterdamse oude kaas, Rotterdamse croquettes, divers hartig en zoet beleg en is inclusief onbeperkt koffie, thee, melk of jus d’orange.

SS Rotterdam
Na de lunch vertrekt u per touringcar naar de SS Rotterdam, de voormalige Holland Amerika cruiseliner. Eenmaal aanboord krijgt u De Rotterdam Compleet tour. Op aanwijzingen van de individuele headsets flaneert u over de dekken, duikt u diep in de buik van het imposante schip en bekijkt u alles van de Kapiteins hut tot de machinekamers.

Borreluurtje en diner
Na dit indrukwekkende bezoek brengt de touringcar u naar de oude haven van Rotterdam voor een hapje en een drankje oftewel een aangenaam borreluurtje aan de oude Haven. Vervolgens vertrekt u per touringcar naar Zoetermeer alwaar in Restaurant Dekker een 3 gangen menu voor u klaarstaat met onbeperkt plaatgrillen als hoofdgerecht. Na afloop van deze waterrijke dag wordt u per touringcar weer huiswaarts gebracht.

Prijsindicatie   
Deelname € 115,00 per persoon
Minimaal aantal deelnemers: 40
Het vertrek per touringcar is vanuit de Bollenstreek.
Andere aantallen of variaties op programma? Prijzen op aanvraag.

Offerte aanvragen
Dit voorbeeld is een indicatie van een dagtocht, voor meer ideeën bekijk  "Dagtochten Groepen". Of neem contact met ons op via telefoonnummer +31 71 3656553 voor een programma speciaal voor u op maat gemaakt! Vorige pagina