Homepage Homepage Arrangementen Homepage Dagtochten Groepen
  • Brussel 'Tout Chocolat'
  • Brussel 'Tout Chocolat'
  • Brussel 'Tout Chocolat'
  • Brussel 'Tout Chocolat'
  • Brussel 'Tout Chocolat'

Brussel 'Tout Chocolat'

Wij nemen u mee naar Brussel, de chocoladehoofdstad van Europa. Laat u een dag lang onderdompelen in de wereld van chocola!


De lekkernijen van Brussel
In de vroege morgen reist u per luxe touringcar naar Brussel. Een lokale gids neemt u mee voor de stadswandeling 'De lekkernijen van Brussel'. Alle verhalen over Brusselse wafels, Brusselse speculaas en Brusselse chocolade passeren de revue.

Museum van Cacao en Chocolade
De wandeling eindigt bij het Museum van Cacao en Chocolade. U maakt kennis met het productieproces, het maken van "praline" en de invloed die chocolade heeft gehad op het maken van porselein. De chocolademeester geeft demonstraties en zijn er proeverijtjes. Uw smaakpapillen worden gestreeld door de wondere wereld van chocolade.

Brussels Stripmuseum
Na een lichte lunch bezoekt u het Stripcentrum. U bekijkt de rijke historie van striptekenaars die hun oorsprong in het Brusselse leven hebben liggen. Denk hierbij aan Hergé, de striptekenaar van Kuifje. U zult er van versteld staan hoe vaak het Bourgondische leven in Brussel terug komt in de strips. Na bezoek aan dit museum heeft u enkele uurtjes ter vrije besteding.

Diner à la Grand Place
's Avonds wordt u op het Grand Place verwacht bij restaurant la Rose Blanche. Hier krijgt u een heerlijk 3 gangen diner geserveerd met echte Brusselse lekkernijen. Na het diner reizen we terug naar huis.

Diner 'Tout Chocolat' (optioneel voor meerprijs)
's Avonds wordt u in het hart van de Koninginnegalerij verwacht in Cafe du Vaudeville voor een heus chocolade menu. In iedere gang vindt u als belangrijk ingrediënt chocolade terug. Een zeer aparte en verrassende culinaire ervaring!

Prijsindicatie
Deelname € 77,50 per persoon
Minimaal aantal deelnemers: 40
Diner 'Tout Chocolat' meerprijs: € 45,00
Vertrek per touringcar vanuit de Bollenstreek
Ander aantal of variatie op het programma? Prijzen op aanvraag.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen of meer suggesties bekijken? Bellen mag ook +31 71 3656553.Vorige pagina