Homepage Homepage Arrangementen Homepage Dagtochten Groepen
  • Amsterdam Anders
  • Amsterdam Anders
  • Amsterdam Anders
  • Amsterdam Anders
  • Amsterdam Anders
  • Amsterdam Anders
  • Amsterdam Anders

Amsterdam Anders

Een zeer gevarieerde dagtocht naar Amsterdam die écht anders is dan anders. Gewoon doen!


Komische CityRally Amsterdam
Een touringcar van Koninklijke Beuk brengt u naar Amsterdam. Hier wordt u verwacht voor de komische CityRally. Een doorgedraaid stadsspel waarbij teams de stad ingestuurd worden met doldwaze opdrachten. Denk aan: Neem een roltrap in tegengestelde richting of doe midden op de Dam allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans. De ene opdracht is nog gekker dan de andere. En dit alles leg je vast op video. Natuurlijk telt er een tijdslimiet. Welk team heeft het meeste lef?

Stadscafe Heffer
In het zeer sfeervolle stadscafé Heffer staat een koffietafel voor u klaar. Dit gezellige café met verschillende barretjes en hoekjes bevindt zich direct onder de Ambassade, zo'n 100 meter naast het voormalige politiebureau Warmoesstraat.

Baantje Museum
Hier komt u alles te weten over Nederlands meest succesvolle misdaadauteur. Er zijn foto's en spullen van Appie Baantjer en andere oud-rechercheurs te zien. Maar ook Russische en Chinese uitgave's van de C.o.c.k., de enige bewaard gebleven manuscripten, schilderijen gemaakt door Baantjer en documentaires over de wallen. U krijgt een goed beeld over Appie Baantjer en de rosse buurt voordat de heroïne zijn intrede deed. Een romantische tijd waarin iedereen elkaar nog kende, een oogje in het zeil hield en ruzies nog met de vuist werden beslecht. Na dit bezoek kunt u op eigen gelegenheid de stad in.

Graffiti workshop
We vertrekken naar een loods in Amsterdam voor een graffitti workshop. Na uitleg over de basistechnieken zal iedere groep een onderdeel maken van een gezamenlijk gekozen thema. Dit zou het logo van uw bedrijf kunnen zijn. Het ontwerp wordt op echt schildersdoek uitgewerkt en het resultaat gaat mee naar huis ... of de zaak. Een aandenken waar nog lang over wordt nagepraat.

Jenever proeverij
Bij 'De Admiraal', één van de oudste jeneverstokerijen van Amsterdam, wordt uw groep verwacht voor een proeverij. Eerst krijgt u uitleg over het distillatieproces, waarna een viertal verschillende soorten jenever geproefd kunnen worden.

Amsterdamse Wallen
Na de proeverij staan er gidsen klaar voor een stadswandeling over de Wallen en Chinatown. De wandeling eindigt in Chinatown bij Restaurant Nam Kee. Hier staat een drie gangen diner voor u klaar inclusief eventueel de beroemde pekingeend. Na het diner staat de luxe touringcar weer klaar om uw gezelschap huiswaarts te brengen.

Prijsindicatie
Deelname € 110,00 per persoon
Graffiti workshop € 64,00 per persoon, optioneel
Minimaal aantal deelnemers: 40
Vertrek per touringcar vanuit de Bollenstreek
Ander aantal of variatie op het programma? Prijzen op aanvraag.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen of meer suggesties bekijken? Bellen mag ook +31 71 3656553.Vorige pagina