Homepage Homepage Travel Homepage Reissuggesties
  • Happy Hippy Days in Liverpool!
  • Happy Hippy Days in Liverpool!
  • Happy Hippy Days in Liverpool!
  • Happy Hippy Days in Liverpool!
  • Happy Hippy Days in Liverpool!
  • Happy Hippy Days in Liverpool!

Happy Hippy Days in Liverpool!

Sinds de toevoeging van "het zebrapad" (bekend van de cover van de Beatlesplaat "Abbey Road"), aan de Werelderfgoedlijst van de Unesco, beleeft men een complete Sixties-Beatles-Revival!

Echter, wij verplaatsen ons niet naar Londen, maar naar Liverpool! Geboorteplaats en bakermat van de gehele Beatles historie...


Magical Mystery Tour
Liverpool staat bekend om haar muziek, de stad is officieel benoemd tot World Capital of Pop en the "Fab Four" zijn uiteraard de bekendste! U maakt een briljante tour door The Beatles Story in Albert Dock, beginpunt van The Magical Mystery Tour, een tocht die u meeneemt langs hoogtepunten als Penny Lane en Strawberry Fields.

The Cavern Club
Maar uiteraard brengen we ook een bezoek aan The Cavern Club op Matthew Street in het stadshart van Liverpool. Dit is de plek waar de Beatles ooit begonnen! Hoewel de originele club de tand des tijds niet doorstaan heeft, beslaat de huidige Cavern meer dan drie kwart van de originele ruimte en vindt men er nog steeds origineel steenwerk om u mee terug te nemen naar de Mersey Beat Era.

National Trust Tour
Voor de echte Beatles-liefhebber kan men ook nog kiezen voor een National Trust Tour, tijdens welke u de geboortehuizen van The Fab Four bezoekt: Mendips van John Lennon, Forthlin Road van Paul Mc Cartney en Madryn Street van Ringo Starr!

Hard Days Night Hotel
U verblijft in het fantastische 4-sterren deluxe "Hard Days Night Hotel", totaal gewijd aan de Beatles! Dit thematische viersterrenhotel is gevestigd in een monumentaal pand naast de Cavern Club.
De kamers in het Hard Days Night Hotel zijn ingericht met pure elegantie en voorzien van moderne, interactieve lcd-tv's, gratis mineraalwater en moderne kunst.

Shopping
Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid om uw verblijf uit te breiden met een heerlijk middagje shoppen! Liverpool staat ook bekend omm haar winkelhart van wereldklasse. De echte shopaholics worden verwend met een keuze tussen gloednieuwe city-centre shopping centra tot Boutique Arcades, Bohemian straten en boerenmarkten.
Liverpool ONE, in het hart van het stadscentrum is het glansrijke nieuwe designer shopping centre met meer dan 160 bekende namen als John Lewis, Topshop en Cath Kidston. Maar u bent vrij om de bekendste centra als Metquarter, Cavern Walks, Bold Street of Lord Street zelf te ontdekken!

Sport
Liverpool is "sports mad". Het heeft Premier Division Voetbal, Golf van Wereldklasse, Paardenraces en zelfs rugby. De stad zelf is, uiteraard, thuis van Liverpool Football Club in Anfield en Everton Football Club in Goodison Park. Beuk Travel zoekt met zorg naar een passende wedstrijd tijdens uw verblijf!

Restaurants
Na uw bezoek aan Albert Dock, stoppen we voor een heerlijke lunch in het Tate Café. (Andere mogelijkheden uiteraard beschikbaar!).  Terwijl u geniet van het spectaculaire uitzicht op Albert Dock, geniet u van een heerlijke, huisgemaakte maaltijd of proef de Tobias Rehberger's "Get a new liver!"

's Avonds dineert u (suggestie, vraag ons naar de verschillende mogelijkheden) in Thomas Rigby's, één van Liverpool's oudste pubs gelegen in het hart van de stad. Een tradfitionele pub waar heerlijke maaltijden geserveerd worden en u kunt genieten van de meest onbekende bieren! Proef de sfeer van Liverpool! 

Vluchten
KLM: 7 dagen per week, 3 x daags rechtstreeks naar John Lennon Airport Liverpool vanaf Schiphol Airport Amsterdam.

Easyjet: Maandag t/m vrijdag, 3 x daags, zaterdag en zondag, 2 x daags in het weekend rechtstreeks naar John Lennon Airport vanaf Schiphol Airport Amsterdam.  Vorige pagina