Homepage Homepage Travel Homepage Reissuggesties
  • Cantando en la Costa del Sol!
  • Cantando en la Costa del Sol!
  • Cantando en la Costa del Sol!
  • Cantando en la Costa del Sol!
  • Cantando en la Costa del Sol!
  • Cantando en la Costa del Sol!

Cantando en la Costa del Sol!

Speciaal voor koren en zangverenigingen is deze speciale 8-daagse reis naar de zonnige Spaanse Costa del Sol samengesteld.


Zingen in Torremolinos
Op de 1e dag wordt er verzameld op Rotterdam Airport. Hier staat ons vliegtuig klaar voor vertrek naar Malaga aan de Spaanse Costa del Sol (Spaans voor zonnekust). De Costa del Sol is een 300 km lang gedeelte aan de Spaanse zuidkust. Na aankomst in Malaga wordt u welkom geheten door onze Nederlandstalige gids en volgt er een transfer naar Torremolinos. Bij aankomst in het hotel ontvangt u een welkomstdrankje. De rest van de middag bent u vrij, waarna er 's avonds een diner in het hotel wordt geserveerd. De 2e dag start met een ontbijt. Daarna kunt u gebruik maken van één van de zalen van het hotel om te repeteren voor het optreden van vanavond. De rest van de dag bent u in de gelegenheid om Torremolinos te verkennen of te genieten van het strand. Zoals gezegd verzorgt uw gezelschap in de vroege avond voor aanvang van het diner een spetterend concert in het hotel. Hierna kunt u genieten van een welverdiend diner.

Mooi Malaga
Vandaag alweer de 3e dag van onze reis staat de excursie naar Malaga en Mijas op het programma. Onder leiding van de Nederlandstalige gids gaat u deze mooie steden bezoeken. Ook zal uw gezelschap in een van deze plaatsen wederom een concert verzorgen. Na afloop reist u weer naar uw hotel in Torremolinos waar het diner op u staat te wachten. De 4e dag is een dag die u naar eigen inzicht vrij kunt besteden, waarbij u natuurlijk wel van het ontbijt en diner in het hotel kunt genieten.

Concert in Parque Torre Leonora
Deze 5e dag is een bijzondere dag. Na het ontbijt rijdt u per luxe touringcar naar Benehavis. Behavis is een schattig bergdorpje, maar wordt ook wel het rijkste dorp van Spanje genoemt. Naast het natuurfenomeen, een enorme natuurlijke jacuzzi zijn er ook diverse grote resorts en golfbanen. Op een van deze mooie locaties in het Parque Torre Leonora geeft uw koor wederom een concert. Aansluitend vertrekt u retour naar Torremolinos voor het diner.

Ontmoeting met de burgemeester
Op de 6e dag zitten we ook niet stil. Vandaag staat een ontmoeting met de burgemeester van Marbella en een optreden op het programma. Na het ontbijt vertrekken we dan ook naar Marbella alwaar wij direct starten met het geven van een concert in Parque Miramar shopping of in het Centrehotel Villa Piadierna. Als het concert is afgelopen worden wij ontvangen door de burgemeester van Marbella. Na deze bijzondere ontmoeting gaan we retour naar het hotel. De 7e en een na laatste dag van onze reis is geheel naar eigen inzicht in te delen. De laatste kans om te genieten van de zon en de omgeving van Torremolinos. Het diner is deze avond een echt afscheidsdiner, want morgen na het ontbijt vliegen we retour naar Rotterdam Airport en is deze bijzondere reis met veel zang en optredens ten einde.

Offerte aanvragen
Dit is een voorbeeld reis, voor meer ideeën bekijk onze reissuggesties of voor kortere reizen onze dagtochten. Of neem contact met ons op via telefoonnummer +31 71 3656553 voor een programma speciaal voor u op maat gemaakt.



Vorige pagina