Homepage Homepage Travel Homepage Reissuggesties
 • Adembenemend JordaniŽ
 • Adembenemend JordaniŽ
 • Adembenemend JordaniŽ
 • Adembenemend JordaniŽ
 • Adembenemend JordaniŽ
 • Adembenemend JordaniŽ
 • Adembenemend JordaniŽ
 • Adembenemend JordaniŽ
 • Adembenemend JordaniŽ
 • Adembenemend JordaniŽ
 • Adembenemend JordaniŽ
 • Adembenemend JordaniŽ
 • Adembenemend JordaniŽ
 • Adembenemend JordaniŽ
 • Adembenemend JordaniŽ
 • Adembenemend JordaniŽ

Adembenemend JordaniŽ

Jordanië, een land ten oosten van de rivier de Jordaan met de prachtige hoofdstad Amman. Een fantastisch, gastvrij land waar men ontegenzeggelijk veel indrukken opdoet. Van rotsen tot zandstranden, van woestijnen tot luxe resorts. Jordanië biedt het allemaal!


Adembenemend Jordanië

Beuk Travel heeft een indicatief programma voor u samengesteld:

Dag 1

Welkom in Jordanië! Hier eindigt uw realiteitsgevoel als u deze wondere wereld binnenstapt. U wordt hartelijk ontvangen en welkom geheten op Queen Alia International Airport in Amman met een VIP meet & greet begeleiding. Deze ontvangst zorgt ervoor dat u niet in lange rijen hoeft te wachten. Na inspectie van uw bagage, stapt u de luxe touringcar in waarna u vervolgens gebracht wordt naar de unieke locatie Ma’in Water Falls.

Hier geniet u van een welkomstdrankje, geserveerd in een aparte locatie in het hotel na een VIP check in. Terwijl u en uw gasten van een drankje genieten, wordt uw bagage naar uw kamers gebracht.

 Diner en overnachting in Evason Ma’in Six Senses.

 Dag 2

Ontdek een fantastisch oord gelegen op 264 meter onder de zeespiegel waar historie, cultuur en natuurlijke therapeutische wonderen tezamen komen, een toevluchtsoord voor uw dagelijkse beslommeringen...

Het Janna Spa Resort in Ma’in Hot Springs is als een hemel op aarde: Het biedt u het beste op het gebied van ontspanning. Geniet hier van een fantastische massage die uw stress totaal weg haalt, laat de goddelijke heet water bronnen u omarmen of kom simpelweg tot rust tijdens een moment van ontspanning en geniet van de zon.

Verfrissende zwembaden en een grote variëteit aan vrijetijdsvoorzieningen bieden voor een ieder wat wils!

In de middag geniet u van een transfer naar de sensationele woestijn Wadi Rum in het zuiden van Jordanië, inclusief een stop onderweg.

Wadi Rum is een van de meest spectaculaire woestijnlandschappen ter wereld met rollende zandduinen en bergen zandsteen. Haar mysterie en charme zullen u meenemen in deze fantastische oneindigheid. Laat dit overwelmende gevoel even op u inwerken en geniet van dit spectaculaire aanzicht!

 Ontdek tekenen uit de oudheid en overblijfselen van menselijke activiteiten van duizenden en duizenden jaren. Overal vindt u sporen van oude beschavingen – pictogrammen van Thamudische, Nabateaanse, Griekse en Arabische teksten, formele inscripties en rotskunst, welke jaagscènes afbeelden.

Na deze tour, vertrek naar een prachtig privé-bedouinen kamp in de woestijn voor een dinner- party en vervolgens brengt u de nacht hier door, onder de sterren van Maan Vallei.

Dit kamp is opgezet in de typsich Nomadische stijl van de Jordanese Bedouinen met gebruikelijke zwarte geiten haar tenten.

Het kamp word verlicht door het zachte licht van kaarsen of olie lantaarns , om die juiste mystieke sfeer die Wadi Rum biedt, te versterken.

Diner tenten: Deze zijn handgemaakt door de Bedouïnen waarvoor geweven haar van hun zwarte geiten gebruikt wordt. Ze zijn zelfs voor een groot deel wind-, vuur- en waterbestendig. Ze gaan ook heel lang mee hetgeen de tenten een perfect onderkomem aan de Nomaden biedt. In de winter, gebruiken de Bedouïnen een kampvuur in de tenten om hen warm te houden, terwijl in de zomer de handgemaakte tenten koelte bieden ook door het briesje dat er door zacht doorheen waait.

Het diner wordt geserveerd op lage tafeltjes en men zit op de grond, maar zoals het hoort op tapijten en matrasjes. De sfeer ademt een Arabisch geheel en vormt een droom aangevuld door prachtige Bedouïnen muziek.

Dag 3
Wadi Rum

U wordt wakker gemaakt door traditionele drums, die echoënd tegen het gebergte van Rum klinken, gecombineerd met de geur van kruiden thee rond een kampvuur. Tijdens uw ontbijt geniet u van de spectaculaire zonsopgang: Een prachtig kleurenspel van rode, oranje en gele kleuren.

Daarna vertrekt u naar de stad Petra, één van de zeven wereldwonderen.

Daar een heerlijke lunch in een lokaal restaurant bij de ingang van Petra.

Loop door de poorten van het verleden als u één van de wereldwonderen binnenloopt, de oude stad Petra. Mythes zeggen dat het gebouwd is door magie en dat het niet door de Romeinen in bezit genomen kon worden vanwege het ruige terrein dat haar grenzen bewaakt. Beleef het mirakel van Petra, waar iedere zandroos een Nabateaanse droom te vertellen heeft. Ontdekking leidt u door de architecturale en spirituele wonderen van deze majestueuze plaats als u door deze mystieke stad loopt.

Vervolgens vertrekt naar Amman.

 Diner en overnachting in Amman.

Dag 4

Terugreis Nederland.Vorige pagina