Homepage Homepage Over Beuk Homepage Goede Doelen
  • Goede Doelen
  • Goede Doelen
  • Goede Doelen

Goede Doelen

Vanuit de filosofie om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen ondersteunt Beuk al jaren meerdere goede doelen. Zo zetten wij voor o.a. Stichting Sharing Success, Hart in Aktie, Stichting Doe een Wens, Stichting Hoogvliegers regelmatig touringcars in om het personenvervoer te verzorgen.  Er zijn ook minder bekende, veelal regionale, doelen die wij van harte ondersteunen.


Stichting Sharing Success
Sinds het 100-jarig jubileum in 2006 is Koninklijke Beuk Gold Partner van de Stichting Sharing Success. Deze stichting realiseert projecten van het Liliane Fonds. Deze projecten zijn gericht op kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Koninklijke Beuk heeft de realisatie van een nieuw opvanghuis in Jammu, India gefinancierd. Ook na de bouw van het St. John's Rehabilitation Centre for the disabled children staat Beuk garant voor de jaarlijkse kosten voor medische begeleiding, fysiotherapie en scholing. Er wordt door Beuk contact gehouden met de kinderen. Maar ook middels periodieke rapportages van het Liliane Fonds blijft Beuk op de hoogte van de ontwikkeling per kind. De familie Beuk heeft het opvanghuis in 2008 bezocht. Een onvergetelijke en hartverwarmende ontmoeting.  

Stichting Aap
Koninklijke Beuk doneert lege printer cartridges en toners aan Stichting Aap die hier op haar beurt weer een donatie voor krijgt waarmee zij kunnen zorgen voor voedsel, huisvesting en medische zorg.Vorige pagina