Homepage Homepage Arrangementen Homepage Dagtochten Groepen
  • Noord-Holland op z'n best!
  • Noord-Holland op z'n best!
  • Noord-Holland op z'n best!
  • Noord-Holland op z'n best!
  • Noord-Holland op z'n best!
  • Noord-Holland op z'n best!

Noord-Holland op z'n best!

Beuk Travel heeft een mooi programma samengesteld. Tijdens deze dag ervaart u Noord-Holland op z'n best! 


Vissersdorpen Volendam en Marken
Vanuit de Bollenstreek vertrekken we per luxe touringcar naar vissersdorp Volendam. Bij aankomst in Volendam worden we bij palingrokerij Smit Bokkum aan het begin van de dijk ontvangen met een koffie met gebak. Vervolgens volgt een korte demonstratie over hoe paling gerookt wordt en kunt u vanzelfsprekend een stukje paling proeven.  Na al dit lekkers starten we met een wandeling over de beroemste dijk van Nederland richting de haven waar de Marken Express op ons ligt te wachten. We maken een korte boottocht over het Markermeer naar het voormalige eiland Marken. In dit schilderachtige vissersdorpje kunt u op uw gemak rondkijken en wandelen.

Alkmaar
Na de wandeling brengt de touringcar ons naar Alkmaar. In Alkmaar staat in het gezellige restaurant het Gulden Vlies een kopje soep met stokbrook voor u klaar. Hierna bent u vrij  om de gezellige historische binnenstad van Alkmaar te bezoeken. Dit kan eventueel tegen een meerprijs onder leiding van een gids. Een ander alternatief zou een gps tour met opdrachten als teambuilding uitje kunnen zijn.

Stompetoren
Aan het eind van de middag is het alweer tijd om naar Stompetoren te vertrekken. Hier krijgen we in een familierestaurant een heerlijk Hollands tweegangen diner voorgeschoteld. Hierna is de dag echt ten einde en gaan we weer per touringcar retour richting huis. 

Prijsindicatie   
Deelname € 75,00 per persoon
Minimaal aantal deelnemers: 20
Het vertrek per touringcar is vanuit de Bollenstreek.
Andere aantallen of variaties op programma? Prijzen op aanvraag. 

Offerte aanvragen
Dit voorbeeld is een indicatie van een dagtocht, voor meer ideeën bekijk  "Dagtochten Groepen". Of neem contact met ons op via telefoonnummer +31 71 3656553 voor een programma speciaal voor u op maat gemaakt! 

 Vorige pagina