Homepage Homepage Arrangementen Homepage Dagtochten Groepen
  • Koninklijke dag
  • Koninklijke dag
  • Koninklijke dag
  • Koninklijke dag
  • Koninklijke dag
  • Koninklijke dag
  • Koninklijke dag

Koninklijke dag

Beleef een Koninklijke dag in Den Haag, Delft en Leiden!


Royal Tour Den Haag
U begint deze Koninklijke dag met een Royal Tour met gids door Den Haag. Deze tour voert o.a. langs de diverse paleizen en de majestueuze koninklijke stallen. Onderweg genieten we uiteraard van een heerlijk kopje koffie met koninklijk gebakje!  De Royal Tour eindigt bij de De Waag in Delft. Hier krijgt u een zalige lunch geserveerd.

De Koninklijke Graven
Na de lunch brengen we een bezoek aan de Nieuwe Kerk in Delft. In deze kerk bevindt zich de Koninklijke Grafkelder waar de Oranjes hun laatste rustplaats vinden. Zeer bijzonder is het indrukwekkende praalgraf van Willem van Oranje, dat te bezichtigen is. Het praalgraf werd, naar een ontwerp van bouwmeester Hendrick de Keyser, tussen 1614 en 1622 vervaardigd en is in 1997 ingrijpend gerestaureerd.  In de kerk is een expositie ingericht en er is een videopresentatie te zien over de geschiedenis van de Nieuwe Kerk en de Koninklijke Familie.

Koninklijke Workshop in Leiden
Deze Koninklijke dag wordt afgesloten op een unieke locatie in het historische hart van Leiden tijdens deze Koningshuis Schilderworkshop! U schildert een eigentijdse interpretatie van Beatrix, Maxima of Willem-Alexander in een ontspannen sfeer samen met collega's, vrienden of familie. Tijdens deze workshop wordt u begeleid door professionele kunstenaars. De opzet is zodanig dat er geen schilderervaring is vereist. De doeken van 90 bij 120 cm krijgt u uiteraard mee naar huis als tastbare herinnering aan een geslaagde samenwerking!
Na afloop van deze boeiende dag brengt een van de Koninklijke touringcars u weer richting huis. 

Prijsindicatie
Prijzen zijn op aanvraag.
Minimaal aantal deelnemers is 20.  

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen of meer suggesties bekijken? Bellen mag ook +31 71 3656553.

 Vorige pagina