Homepage Homepage Arrangementen Homepage Dagtochten Groepen
  • Ervaar de grandioze husky's!
  • Ervaar de grandioze husky's!
  • Ervaar de grandioze husky's!
  • Ervaar de grandioze husky's!
  • Ervaar de grandioze husky's!
  • Ervaar de grandioze husky's!
  • Ervaar de grandioze husky's!
  • Ervaar de grandioze husky's!

Ervaar de grandioze husky's!

Maak kennis met meer dan 30 grandioze Siberische husky's, geniet van de prachtige omgeving en maak een tocht met zes rengrage honden! Dit unieke evenement laat iedereen kennis maken met het karakter van de Siberische Husky en het "mushen" (aansturen) van deze honden. Tijdens deze tochten wordt de slee vervangen door een vierwiel-kar.


Kennismaking met bijzondere honden
Beuk Travel neemt u mee voor een overweldigende ervaring! U vertrekt per luxe touringcar naar Koningslust, waarbij u aan boord zou kunnen genieten van onze geweldige cateringmogelijkheden. Bij aankomst wordt u verwelkomd
onder luid geblaf door meer dan 30 lieve honden en 'scharrelhusky's'; honden die heerlijk genieten van hun welverdiende rust. De kennismaking met deze bijzondere honden is overweldigend. Al genietend van een kopje koffie en wat lekkers krijgt u tekst en uitleg over de roedel van André Veenstra, sinds jaren een bekend gezicht op landelijke en Europese kampioenschappen. 

 

Unieke tocht met husky's!
We vertrekken richting bos, een prachtige plek midden in de weelderige bossen. U begint met de installatie van het materiaal en de honden, uiteraard onder het genot van luid geblaf! De sledehondentochten gaan van start dwars door de bijzondere bossen van Koningslust. Eenmaal terug genieten we nog even na van deze unieke tocht met de husky's onder het genot van een hapje en een drankje. Na afloop brengt de touringcar ons weer terug naar 'huis'.

Deze fantastische dag is eventueel (bij grotere groepen) uit te breiden met een GPS tocht, of zelfs een heerlijke barbecue als afsluiting van deze onvergetelijke ervaring!

Teambuilding met husky hiërarchie...
De hiërarchie binnen een hondenroedel is zo goed geregeld dat de mens daar een voorbeeld aan kan nemen.. Een groep honden bepaalt namelijk onderling wie de leider wordt. Als één van hen gewond raakt, wordt hij niet verstoten, maar door de anderen in de watten gelegd en beschermd.  Er bestaat een speciaal ontwikkeld trainingsprogramma waarbij het evenwichtige gedrag van de honden als uitgangspunt wordt genomen om bijv. de onderlinge werkrelaties bij bedrijven te verbeteren! (Op aanvraag).

Prijsindicatie
Minimaal aantal deelnemers: 10
Deze dagtocht is te boeken van oktober tot en met april.
Ander aantal of variatie op programma? Prijzen zijn op aanvraag.

Offerte aanvragen
Dit voorbeeld is een indicatie van een dagtocht, voor meer ideeën bekijk  "Dagtochten Groepen". Of neem contact met ons op via telefoonnummer +31 71 3656553 voor een programma speciaal voor u op maat gemaakt.

 

 Vorige pagina