Homepage Homepage Arrangementen Homepage Dagtochten Groepen
  • Avontuurlijk Noordwijk
  • Avontuurlijk Noordwijk
  • Avontuurlijk Noordwijk
  • Avontuurlijk Noordwijk

Avontuurlijk Noordwijk

Goesting en de KNRM maken een bijzondere LifeResQ op zee voor u mogelijk! Dit avontuur is de perfecte teamtraining waardoor deelnemers zich bewust worden van persoonlijke waarden, opvattingen, gedrag en handelingen. Bewuste en onbewuste processen worden zichtbaar. Een avontuur én een goed begin van een veranderproces in uw bedrijfsvoering.


Actie op Zee
U reist per luxe touringcar naar het botenhuis van de KNRM in Noordwijk. U wordt verwelkomd door Goesting en de KNRM. Het doel van de actie op zee is dat de deelnemers op zoek gaan naar een kanoër die is vermist en moeten hem veilig aan boord brengen.

Reddingsplan
De briefing begint met een presentatie over de KNRM, de reddingsdiensten en de gevaren op zee, zoals onderkoeling. Daarna maken de deelnemers zelf een reddingsplan: duidelijke afspraken over de veiligheid en de taak- en rolverdeling in het team. Voor het reddingsplan mag er gebruik gemaakt worden van de reddingboot 'Paul Johannes' met ervaren bemanning, een reddingsvlot en eventueel een extra RIB (rigid inflatable boat).

Survivalpak
Alle deelnemers krijgen een survivalpak aan. Dit is het standaardpak voor reddingbrigades. Het pak is thermisch, heeft een enorm drijfvermogen en is waterdicht. Naast het survivalpak krijgen de deelnemers voor de extra veiligheid ook een halfautomatisch reddingsvest om. Na alle veiligheidsmaatregelen kan het reddingsplan worden uitgevoerd.

Calamiteiten en weersomstandigheden
De KNRM blijft te allen tijde een Redding Maatschappij. In geval van een alarm of calamiteit krijgt deze prioriteit. Ook de weersomstandigheden kunnen invloed hebben op het programma. In dat geval wordt er in overleg een alternatief aangeboden.

Individueel resultaat
Na deze training kunnen de leden van het team: effectiever communiceren; efficienter omgaan met directe feedback en verantwoording nemen voor eigen besluiten. Dit vergroot het onderlinge vertrouwen in de groep. Door de intensieve samenwerking met de KNRM en Goesting staan wij garant voor een spectaculaire, effectieve en tegelijkertijd veilige uitdaging waarover nog lang wordt nagepraat.

Diner
Na afloop van deze uitdaging kunt u enieten van een diner in de omgeving van Noordwijk. Een avontuur rijker, reist u per luxe touringcar huiswaarts.

Prijsindicatie
Deelname € 356,00 per persoon
Donatie KNRM € 30,00 per persoon
Minimaal aantal deelnemers: 25
Vertrek per touringcar vanuit de Bollenstreek
Ander aantal of variatie op het programma? Prijzen op aanvraag. 

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen of meer suggesties bekijken? Bellen mag ook +31 71 3656553. Vorige pagina